PRINTEN EN INBINDEN VAN DOCUMENTEN

Je bent student en je wil je eindwerk laten inbinden of je zoekt een drukkerij die het jaarrapport van je firma wil afwerken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij printen of kopiëren eindwerken, rapporten, jaarverslagen, dossiers ... en binden het in naar jouw wensen.

Bij het printen van de documenten kan je kiezen uit verscheidene papiersoorten, van 80 gr tot 450 gr, in alle kleuren. Je kan opteren voor mat, glad of structuurpapier.

Voor het inbinden heb je de keuze uit:

- Inbinden met nietjes: Het document wordt geprint, gevouwen, verzameld en op de rugzijde ingebonden met nietjes, net zoals een tijdschrift. Deze manier wordt dikwijls gebruikt voor reclameboekjes, misboekjes en programmaboekjes in combinatie met een gekleurde kaft.

- Inbinden met ringetjes: Een professionele en snelle manier om documenten samen te bundelen. Meestal gebruikt voor eindwerken van studenten. Mooi afgewerkt met een transparante voor- en achterzijde.

- Thermisch inbinden met lijm: Een uiterst stevige en duurzame lijmbinding. Een snelle en zeer presentabele manier om thesissen, prijslijsten, verslagen en boeken in te binden. Vouwt mooi horizontaal open zonder gevaar voor de lijmrug.


Opties voor de afwerking:

- Transparante voor- en achterkaft. Dit geeft een professionele uitstraling en beschermt het document.

- Je kan kiezen voor een doorlopende omslag in stevig karton met uw eigen bedrukking.

- Formaten die afwijken van A4 of A5 zijn ook mogelijk.

- Voor stijlvolle documenten kan je kiezen voor een hardcover.


Tips voor het aanleveren:

- Je kan het document digitaal aanleveren door te mailen naar frankdehopere@gmail.com of via “wetransfer.com" of kom langs in onze winkel met je USB-stick.

- Sla je document op in één PDF-bestand. Door een PDF-bestand van je digitale document te maken voorkom je dat er bij het printen verkeerde lettertypes worden ingeladen of afbeeldingen ontbreken.

- Zorg ervoor dat foto’s en tekening in een voldoende hoge resolutie staan, minstens 300 DPI, om een voldoende scherp beeldresultaat te bekomen. Foto’s en tekeningen gedownload van het internet zijn meestal van een slechte kwaliteit.

- Wens je een A4 document af te printen, stel in je opmaakprogramma de pagina dan ook in op A4 formaat.

- Paginanummers: rechts bevinden zich de oneven pagina’s, links de even.

- Voorzie een marge of witruimte van 5 mm rondom de bladzijde. Tekst tot aan de rand van het blad is trouwens niet mooi.

- We kunnen je eindwerk printen in zwart-wit of in kleur. Onze machines kunnen zwart-wit en kleur automatisch herkennen. Wil je een exemplaar hebben enkel in zwart-wit. Dan moet je dit niet in het bestand aanpassen. Verwittig ons en wij passen de printinstellingen aan.